10 års fødselsdag

Fredag og lørdag d. 13. & 14. samt fredag d. 20. marts
klokken 18.00.
I år er det 10 år siden jeg havde fornøjelsen af, at åbne dørene for et totalrenoveret Varna Palæ.
Det har været 10 fantastiske år, som jeg altid med stor glæde vil se tilbage på.
Derfor jeg har også i denne anledning sammensat en række af mine yndlingsretter som er blevet serveret i årenes løb og jeg vil gerne invitere dig til bords.
Mit dygtige team og jeg selv har sammen dannet rammerne omkring en aften lidt udover det sædvanelige. Vi vil tage udgangspunkt i vores egen importerede vine, som hovedsageligt er fra Bourgogne og Champagne, og vi garanterer, at de vil klæde alle de retter i vil smage gennem aftenen.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores runde fødselsdag!

Menu & vine
Østers med æble & peberrod
Jomfruhummer "Oriental "
Sprød kartoffel & trøffel
2012 Millesimé, Launois, Champagne
*****
Færø laks med lakserogn & estragon
Kalvetatar & stenbiderrogn
Aspargesjordskokker
2018 Bourgogne Blanc, Thomas Morey,
Chassagne Montrachet
*****
Hummerravioli med piment d´Espelette
Stegt kammusling med blomkål & trøffel
Svamperagout på sprød toast
2017 Juffer Sonnenuhr GG, Willi Haag, Mosel
*****
Skindstegt sandart med brændte porrer
Sprød brissel med morkler
2017 Santenay 1'er Cru 'Beaurepaire', Vincent & Sophie Morey, 
Chassagne Montrachet
*****
Due, kål & andelever
2015 Savigny les Beaune 1´er Cru 'Les Narbatones', Mongeard Mugneret, 
Vosne Romaneé
*****
Okse, snegle & persille
2015 Chateau Mongravey, Margaux
*****
Rabarber, hvid chokolade & lakrids
2018 Hüxelrebe, Seehof, Reinhessen
*****
Kaffe & sødt
Pris pr. person 1.400,-