Champagne og Bordeaux

Fredag d. 13. September kl. 18.00
Konkurrencen i Bordeaux er hård, men vælger man de slotte, som konkurrerer på kvaliteten, så er Bordeaux et af de bedste steder at købe vin i dag. Derfor har vi arrangeret en aften med fokus på Bordeaux, og varmer smagsløgene op med gyldne dråber fra Champagne.
Maden vil tage udgangspunkt i de franske rødder med fokus på Bordeauxinspirerede retter. Der vil blive kælet for smagsløgene, når kombinationen af maden og vinen udfolder sig på bedste vis i nogen af Århus’ flotteste omgivelser.
Vi glæder os til at se dig til en skøn aften!

Menu & vine
 Sprøde snacks
Foie gras terrine & toast - Tun & sesam - Jomfruhummer & tomat 
NV Champagne Bénard-Pitois, Rose Brut
*****
Giradeau Østers med passion & lime
2010 Champagne Special Club, Launois
*****
Rødtunge & kammusling med sprød toast melba og variation af løg
2018 Chateau Leroy-Beauval Blanc
*****
Blæksprutte, Piment d'Espelette & Merlot
2015 Chateau Clos du Roy, Fronsac
*****
Duebryst og andelever med bøgehatte, spinat & salmisauce
2015 Chateau Mongravey, Margaux
*****
Dansk okse med snegle, hvidløg og persille
2012 Chateau Lynch Bages, Pauillac
*****
Clara Friis pære, Høgelundgaard og  vanilje
2016 Saussignac Autrefois, Couleurs d'Aquitaine
*****
 Kaffe og sødt
Pris pr. person 1.400,-