Midsommer Menu

MIDSOMMER MENU

Fredag d. 19. juni klokken 18.00
Vi starter på vores store terrasse hvor vi sabler Rosé Champagne fra Launois.
Mens vi yder udsigten over Aarhusbugten serverer vi sprøde snacks og en række lækre canapeér.
Aftenen laves i samarbejde med Lars Bo Henriksen fra Bichel vine,
som undervejs vil kommentere på vinene.
Vi håber på godt vejr og vi glæder os til at byde midsommeren velkommen sammen med dig!

Menu og vine
Sprøde snacks – Jomfruhummertatar – Foie gras med svineskank
NV Rosé Champagne, Launois
*****
Marineret kalv med grønne asparges & trøffel
2018 Pouilly Fumé “Calcite”, Francis Blanchet, Loire
*****
Hvide monstrøse asparges med hummer, vagtelæg & lakserogn
2016 Macon Village, Rijckaert, Bourgogne
*****
Havtaskemedallion med ærter, løg & persille
2016 Pinot Noir “Subsollum”, Clos de Fous, Chile
*****
Ryg og kølle af sommerbuk med kantareller & kål
2018 Crozes Hermitage “Georges”, Domaine de Bruyere, Rhône
*****
Hindbær med hyldeblomst, hvid chokolade og mandel
Moscato d’Asti, Marco Capra, Piemonte

Kaffe og sødt

Pris pr. Person 1.250,-

Book din reservation her;

https://nembillet.dk/midsommer190620

Der kan vederlagsfrit ændres i reservationen indtil 3 dage før arrangmentet.

Se vores De Luxe menu

Åbningstider

Onsdag-fredag fra kl.18.00
Mod forud bestilling

Selskaber efter aftale alle ugens dage.

Vi træffes dagligt på
telefonen fra kl. 12-22

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om arrangementer og andre begivenheder, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev