Juletaffel

Lørdag d. 23. & lørdag d. 30. november samt lørdag d. 7. og fredag d. 20. december 2019 klokken 18.00.
Julen nærmer sig med hastige skridt. Dagene bliver kortere og temperaturen lavere, julegaveønskerne melder sin ankomst og den hektiske juletid er lige om hjørnet. Derfor, laver vi på disse udvalgte aftener en velassorteret stressfri menu, som du kan komme og nyde med god samvittighed. Maden komplimenteres af særligt udvalgte vine som vi har liggende i kælderen, som undervejs vil blive kommenteret af vores sommelier.
Du har muligheden for at vælge mellem en 5 eller *7 retters menu, som du kan dele med dine nærmeste.

Vi ser frem til at tage imod jer!

Menu & vine
Sprøde snacks med trøffelmayo
Mas d'Oliver, Krismanel, Pedenés

Sashimi af tun med estragon & mandler
2018 Sauvignon Blanc, Domaine de Sautereau, Sancerre
*****
Helleflynder med aspargesjordskokker & trøffel
2017 Bourgogne Blanc, Thomas Morey, Chassagne Montrachet
*****
*Blæksprutte med piment d´Espelette, Hokkaidogræskar & grønkål
2014 Riesling, Rolly Gassmann, Alsace
***** 
Sprødstegt sandart på ragout af porre & brissel
2016 Chorey Les Beaune, Machard de Gramont, Bourgogne
*****
Okse med rødbede, syltede kastanier, rosenkål  & tyttebær
2017 Il Piccolo, Peter Vinding Diers, Sicilien
*****
*Vacherin mont d'or med timianhonning & sprødt rensdyrlav
2017 Riesling Auslese, Willi Haag, Mosel
*****
Kirsebærdessert med mørk chokolade, ris a la mande som is & vanille
2013 Late Bottle Vintage, Grahams, Porto
*****
Kaffe & sødt
5 retters menu med vine kr.: 1100,00
*7 retters menu med vine kr.: 1400,00