Økoligisk gastronomi & biodynamisk vin

Vi glæder os til at byde dig velkommen
fredag d. 23. august kl. 18.00.
For os på Varna Palæet, er bæredygtighed, økologi og velsmag altid i højsædet. Derfor samarbejder vi med en række lokale ildsjæle, der deler vores vision om at passe på miljøet, dyrke bedre grøntsager og fremme et godt dyrevelfærd.
En af de seneste års trends indenfor vinproduktion er biodynamiske vine. Dette skyldes øget fokus på miljø, kvalitet og interessen for bedre vine som naturen skaber den.
Vores samarbejdspartner Lars Bo, ejer af Bichel Vine, har selv stor passion for biodynamisk vindyrkning.
En interesse der gennem de seneste år, har udviklet sig et en stor portefølje af biodynamiske vine.
På denne skønne aften, serverer vi en nøje udvalgt menu med økologi i højsædet.
Vi byder på en aften i særklasse og starter på terrassen,
mens vi nyder udsigten over Aarhusbugten,
med Vibrato Champagne & lækre snacks af sommer agurk,
sprød kartoffel-soufflé & flæskesvær med trøffelmayo.

Menu & vine
Tatar af jomfruhummer med rygeost, små sommersalater & blomster
2017 Domaine de Roally, Viré Clessé
*****
Havtaskemedaillon med grønne bønner, rød spidskål & sommertrøffel
2017 Savigny Les Beaune, Blanc, Simon Bize
*****
Variation af bøf, grøn & rød Zebra tomat samt rød, blå & gul cherrytomat med basilikum
2018 Domaine de Bruyere, Crozes Hermitage Blanc
*****
Dansk øko gris med andelever & hindbær
2017 Fleurie, Joie du Palais, Domaine de Lafarge-Val
*****
Lammekrone med små beder & kantareller
2016 Beaune "Teurons" Domaine Rossignol Trapet
*****
Æbledessert med ribs, mandel & hvid chokolade
Quinta do Infantado, Ruby Reserva Organic
*****
Kaffe/te med sødt
Kr. 1.350,-