Rosé Festival

Fredag d. 29. Maj kl. 18.00
Temperaturen er stigende, dagene er blevet længere og nu hvor roséfeberen for alvor er over os, skyder vi rosé-sæsonen igang med et brag. Denne aften præsenterer vi 4 tophuse fra Côtes de Provence, nemlig Chateau Saint Roux, Chateau des Bertrands, Ultimate og Domaine Tempier. Vi starter ude på terrassen med mingeling, små hapsere og skønne toner fra vores flygel inden vi sætter os til bords.
Denne aften laves i samarbejde med Theis Vine og Jesper Kristoffersen
som undervejs vil kommentere vinene.
Vi tager udgangspunkt i forsommerens lækre og nye råvarer som komplimenteres af skøn rosevin hele aftenen.
Vi glæder os til at byde sommeren velkommen sammen med dig :-)

Menu og vine
Sprøde snacks
2018 Friponne, IGP Maures Rosé, Chateau Saint Roux
*****
Bruschetta med krydret tomat
Taskekrabbe med agurk
Jomfruhummertatar med lime & estragon
2018 Pigeonnier Rosé, Côtes de Provence, Chateau Saint Roux
*****
Marineret oksemørbrad med syltede bøgehatte & havgus
Foie gras & and med hindbær
Hummersuppe med piment d´Espelette
2018 Côtes de Provence Rosé - Chateau des Bertrands
*****
Lun Færø laks med lakserogn & grønne asparges
2018 Ultimate Provence, Côtes de Provence Rosé
Ultimate Provence 
*****
Lammekrone med brisselragout, ærter, hvide asparges & persille
2018 Bandol Rosé, Domaine Tempier
*****
Rabarber & jordbær med karamel & brændt hvid chokolade
*****
Kaffe & sødt 

Pris pr. person kr. 975,-