Testvinderne

Fredag d. 27. marts klokken 18.00 og fredag d. 3. april klokken 18.30
Denne aften står i testvindernes tegn, når vi tager udgangspunkt i Bichels testvindende topvine gennem det seneste år. Disse vine er så gode, at de næsten sælger sig selv, da de er nøje udvalgt af landets bedste vineksperter. Vi har til aftenen koblet disse vine med vores bedste retter, så både vinene og maden tages til nye højder og du får en smagsoplevelse langt udover det sædvanlige.
Men hvad gør egentlig en vin til en testvinder? Måske er det kompleksiteten, alkoholen eller syren – måske maden. Uanset hvad, så har vi alle en naturligt indbygget skepsis, der gør, at vi er lidt snobbede, når vi skal vælger vin og mad. Derfor har vi som restaurant gjort vores ypperligste for at få fat i de bedste vine til dig som vores gæst. Vi har arrangeret denne aften i samarbejde med Lars Bo fra Bichel vine, som også vil kommentere på vinene.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig aften i vinenes tegn.

Menu og vine
Sprøde snacks 
Tuntatar med estragon
1'er Cru, Carte Blanche, Bernard-Pitois, Champagne (Morten Vilsbæk)
*****
Stenbiderrogn med letrøget æggeblomme, blomkål og urter
2018 Chardonnay, Clos de Fous (Politiken)
*****
Vesterhavstorsk med taskekrabbe og citrus
2017 Savigny les Beaune Blanc, Simon Bize, Bourgogne (Thomas Rydberg)
*****
Havtaskemedaillon med ærter & trøffel
2017 Chianti Classico, Castello di Monsanto, Toscana (Niels Lillelund)
*****
Due med foie gras, kål & tyttebær
2017 Ætheria, Aux Mages, Californien (Houlberg)
*****
Lammekrone med porrer & morkler
2015 Chateau Leroy Beauval (Niels Lillelund)
*****
Pære og abrikos i butterdej med honning og tonkanød
2016 Saussignac Autrefois, Couleurs d'Aqutaine (Guide Hachette)
*****
Kaffe & sødt

Pris pr. person kr. 1.250,-