Trøffel, Piemonte og Champagne

Fredag d. 17. januar og lørdag d. 18. januar klokken 18.00
Igen i år slår vi dørene op for vores eksklusive trøffelarrangement.
Vi laver denne unikke aften i samarbejde med Poul Victor Jensen, indehaver af Pinochar wine.
Vi byder velkommen til en aften, hvor trøflerne fra Piemonte skal hyldes og vinene fra Champagne og Piemonte skal nydes.
Vinene kommenteres af Nina Dubois , som er 4. generation af Champagnehuset Hervé Dubois, og Poul Victor Jensen.
Vi har sammensat en menu ud fra årstidens bedste råvarer, sat trøflerne i højsædet og krydret det med en sublim vinmenu.
Alt dette med tanke for, at din aften bliver helt og aldeles fuldkommen.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til dette års trøffelarrangement på Varna Palæet.

Menu og vine

Sprøde snacks 
Jomfruhummertatar med avokado - Sprød kartoffelbrandade med trøffel
NV Brut Tradition, Hervé Dubois
*****
Rimmet torsk med trøffelmayo, syltede løg og små salater
2012 Millesimé Blanc de Blanc, Hervé Dubois
*****
Ravioli med spinat, jordskokker og trøffel
2018 Roero Arneis 'Reysú', Paolo Manzone
*****
Trøffelrisotto med skindstegt sandart og rødvinsauce
2016 Langhe Rosso 'Luvi', Paolo  Manzone
*****
Tatar af kalv med sprødt rugbrød, estragon og trøffel
2017 Barbera d'Alba 'Fiorenza' Superiore, Paolo Manzone
*****
Oksemørbrad Rossini med kartoffel og kål
2015 Barolo Del Comune di Serralunga d'Alba, Paolo Manzone
*****
Æble og solbær med hvid chokolade og mandel
2018 Moscato d'Asti, Rizzi
*****
Kaffe & sødt

Pris pr. person kr. 1.375,-