Varnas efterårs klassikere

Fredag d. 4. & d. 11. og lørdag d. 26. oktober kl. 18.00
På disse aftener byder vi dig igen velkommen til en af vores hyggelige arrangementer.
Vi tager afsæt i mit klassiske franske køkken, hvor jeg vil tage dig igennem en 5-retters rejse hvor smagsløgene forkæles hele vejen.
Maden akkompagneres af de bedste vine vi har liggende i kælderen, som undervejs vil blive kommenteret af vores sommelier.
Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores ekstravagante omgivelser - og til at danne rammerne om jeres unikke aften.
Vi starter traditions tro ud med et stort glas bobler og sprøde snacks.

Menu & vine
Sprøde snacks & trøffelmayo
Jomfruhummertatar med blomster & rygeost
NV Mas d'Oliver, Krismanel, Penedés
*****
Færø laks med grønkål, syltede røde løg & trøffel
2017 Bourgogne Blanc, Thomas Morey, Chassagne Montrachet
*****
Hummerravioli med hokkaidogræskar, porre & hummersuppe
2014 Riesling, Rolly Gassmann, Alsace
*****
Gråand & andelever med Clara Friis pære & hindbær
2017 Bourgogne Rouge 'Cuveé Sapadus', Mongeard Mugneret, Vosne Romaneé
*****
Lammekrone med brissel, kantareller & rødvinssauce
2015 Chianti Classico, Poggio Scalette, Toscana
*****
Æbledessert med brombær, mandel & hvid chokolade
2017 Spätlese, Tschida, Burgenland
*****
Kaffe & sødt
*****

Kr. 995,-