Varna sensommer klassikere

Lørdag d. 21. og fredag d. 27. september kl. 18.00
På disse to dage slår vi dørene op for en skøn aften med mad og vin i højsædet.
Vi tager afsæt i mit klassiske franske køkken og serverer en skøn 5-retters menu, baseret på vores livretter, som er inspireret af sensommerens bedste råvarer.
Dertil serveres en nøje udvalgt vinmenu med alt det bedste vi har liggende i kælderen.
Glæd dig – det bliver en aften du sent vil glemme 
Aftenen starter klokken 18.00 hvor vi byder velkommen med et stort glas Cava fra Mas d’Oliver i Penedes og dertilhørende sprøde snacks.

Menu & vine
Sprøde snacks & trøffelmayo
Gillardeau østers med peberrod, grillet tun med mandler & ingefær
samt oksetatar med estragon på sprød kartoffel
*****
Færø laks med grønkål, syltede røde løg & trøffel
2017 Bourgogne Blanc, Thomas Morey, Chassagne Montrachet
*****
Havtaskemedaillon med hokkaidogræskar & hummersauce
2014 Riesling, Rolly Gassmann, Alsace
*****
Gråand & andelever med æble & hindbær
2016 Hautes Côtes de Nuits 'Les Dames Huguettes', Mongeard Mugneret, Vosne Romaneé
*****
Dansk okse med morkler & sauce af røget marv
2015 Chianto Classico, Poggio Scalette, Toscana
*****
Clara Friis pære med sensommerbær, mandel & hvid chokolade
2017 Juffer Sonnenuhr Riesling Auslese, Willi Haag, Mosel
*****
Kaffe & sødt
*****
Kr. 995,-