Vinterklassikere på Varna Palæet

Lørdag d. 1. februar kl. 18.00
Nu er julen overstået og juleanden med al dens tilbehør er efterhånden forbrændt. Det betyder, at det nu igen er tid til lidt ekstra selvforkælelse.
Derfor lukker vi på disse aftener dørene op for en aften i sent vil glemme!
Palle og Anders har lagt hovederne i blød for, at kunne præsentere den lækreste menu ud fra årstidens bedste råvarer og Patrick har været i vinkælderen for at finde de dertil bedst passende dråber.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til endnu en aften i selvforkælelsens tegn!

 Menu og vine

Cava & sprøde snacks
*****
Stenbiderrogn & torsk med vagtelæg peberrod
Chardonnay, Caliterra, Casablanca Valley
*****
Knivmusling & aspargesjordskokker med safran
Riesling Grauschiffer, Willi Haag, Mosel
*****
Ragout af oksehaler med ristet pighvar & persillecreme
Bourgogne Rouge "Vierge Romaine", Machard de Gramont, Bourgogne
*****
Lammekrone med morkler, brissel & trøffel
Tempranillo, Finca Villaceres, Ribera del Duero
*****
Guldbar med kokos, karamel & havtorn
Illmitzer Spätlese, Hans Tschida, Burgenland
*****
Kaffe & sødt

 Pris pr. person 1.000,-