Winemakers Dinner Bodegas Mengoba

Fredag d. 15. marts kl. 18.00
Her har du muligheden for at møde Gregory Perez fra Mengoba,
der har etableret sig som et topnavn I vinområdet Bierzo,
den nordvestlige del af Spanien.
Interessen for Bierzo er stigende, der er lokale druesorter af høj kvalitet og de bedste vinmarker er veldrænede
med skifer og granit i jordbunden.
Gregory Perez vælger marker ud fra kombinationen af druesort, stokkenes alder, jordbund og eksponering.
Han arbejder efter økologiske principper,
alt markarbejde foregår i hånden og der vinificeres helt naturligt uden tilsætning af gær, ligeledes er brugen af nye fade minimalt.
Stilen i vinene er ren og mineralsk, fantastiske madvine.
Vi har i samarbejde medvinhandler Lars Bo Henriksen fra Bichel Vine, arrangeret denne aften, som kommenterer vinene sammen med vinmageren Gregory Perez.

Menu & vine
 Vi starter med Cava Krismanel, Penedés
Sprøde snacks med tun, laks & okse
*****
Marineret torsk med stenbiderrogn, syltede løg & vagtelæg
2018 Brezo Blanco
*****
Pighvar & jomfruhummer med aspargesjordskokker
2016 Godello Viejo Sobre Lias
*****
Duebryst & andelever med spinat, Karl Johansvampe & tyttebær
2016 Estaladina
*****
Dansk kalv som ryg & hale med morkler & små grøntsager
2016 Sancho Martin
*****
Æbledessert med mandel, citron & vanille
2015 Folie Douce
*****
Kaffe/te & sødt
*****
Kr. 1.250,-