Winemakers Dinner Matthias Gaul

Fredag d. 22. - Alt optaget
Lørdag d. 23. februar kl. 18.00

Her har du muligheden for at møde Matthias Gaul som har sine marker i det nordlige Pfalz.
Matthias laver ubestridt Tyskland bedste Pinot Noir og har fået Vinums pris i 2016 og 2017 for bedste tyske rødvin. Udover Pinot Noir laver han også knivskarp Riesling og Grauburgunder.
Med de klimaforandringer vi oplever i disse år, kombineret med optimale jordbundsforhold, er det sydlige Tyskland nærmest blevet det nye ”Bourgogne”
Jeg har netop lige besøgt Mathias og smagt alle vinene så jeg nu kan præsentere en kongemenu, som er nøje afstemt med vinene.
Vi har i samarbejde med vinhandler Lars Bo Henriksen fra Bichel Vine, arrangeret denne aften, som kommenterer vinene sammen med vinmageren Matthias Gaul.
Vi starter med Brut Rose Pinot noir &
Sprøde snacks med Jomfruhummer & okse

Menu & vine
Helleflynder med stenbiderrogn, peberrod & vagtelæg
2017 Riesling Terrain Calcaire
*****
Pighvar & kammusling med grønkål & jordskokker
2017 Grauburgunder
*****
Hummer & brissel med selleri & hasselnødder
2017 Riesling Steinrassel
*****
Perlehøne med foie gras, rosenkål & bøgehatte
2017 Gaul Pinot Noir
*****
Dansk okse med æble, rødbede & trøffel
2015 Gaul Steinrassel Pinot Noir
*****
Mandel, kærnemælk & rosmarin
Sprød tuilles med vanille, citron & abrikos
2015 Riesling Auslese - Willy Haag
*****
Kaffe & sødt
*****
kr. 1.150,-